Max en Eveline op weg

Over de zijderoute van Amersfoort naar Dalian.......

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Jullie donaties worden ingezet voor ....

E-mail Print

Inmiddels zijn we onze laatste voorbereidingen aan het voortzetten in Maastricht, maar niet zonder jullie te laten weten dat...

wij erg enthousiast worden van de plannen die we, in samenwerking met Matthijs van Stichting Aksuu, aan het uitwerken zijn voor het weeshuis.

We hebben zoveel geld opgehaald, zodat we echt iets moois kunnen doen op het gebied van meer activering en educatie voor deze kinderen in Kirgizie. Voor een deel van het bedrag kunnen we 2 jaar lang een deeltijdocent (2 a 3 dagen per week) inhuren die de kinderen zal leren omgaan met computers/internet en die de kinderen de Engelse taal zal leren. Daarnaast wordt er hard gezocht naar software waarmee kinderen vanuit het Russisch de Engelse taal kunnen leren, deze kosten zouden wij ook graag willen vergoeden. Het overige deel kunnen we ter plaatse besteden aan schooluniformen (in Kirgizie mogen kinderen alleen in verplicht uniform naar school), schooltassen enz. En daarnaast hebben wij nog twee gevulde kisten op ons dak en gaan wij onszelf ter plaatse inzetten voor deze kids op het gebied van activering en educatie.

Nogmaals bedankt voor jullie donaties en we houden jullie op de hoogte!


 

Comments  

 
#4 2014-10-23 05:41
constantly i used to read smaller articles or reviews which also clear their motive, and that is
also happening with this article which I am reading at this place.


My web blog: battle camp Hack (tinyurl.com: preview.tinyurl.com/.../)